If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За газта ОК,все някой ще я направи,ама после се почват едни грешки на сондите,едни драми с катализатори,защото на ЖТС-а сондите са доста чувствителни,и тва не е малка беляДа не говориме,че случайно ако стане някой взрив в колектора докато се нстройва колата,после колектор нъцки или равно на .000 лева
Е що бе в Митсубиши форума ги слагат и няма проблем грам - просто само ги слагат без да работят
Колеги смятате ли че е възможно поставяне на ГИ на JTS ?
Аз честно казано от 1 година търся такова чудо но в Бг няма -само в Холандия и то на ВАГ .
Съжалявам ако прекъсвам сметките без кръчмар.
Чувал съм от моя газаджия,че може да се постави газова уредба на този мотор,но ще гори 60%газ и 40% бензин.Причината е че цилиндъра се охлажда от директното впръскване на горивото и ако се направи само на газ мотора ще капладяса до 100км.Инъче се монтира обикновен газов инжекцион(не течна фаза) и цената за 6 цилиндъра ще е до 1500 лв.
Дизеловия двигател е измислен да работи само с нафта както и бензиновия в последствие някой решава да ръга газ маз и оцет
Знам много добре че има такива коли ма при положение че колата е по-бърза на газ, харчи много по-малко пари, запазват се много повече важни елементи на инжекциона - според теб - защо вече всички не са газови, на всичкото отгоре петролни кризи и тън мън колкото искаш?
Айде дизела се доказа че може с новите технологии горе долу да съперничи на бензина, ма защо още във Ф1 карат на бензин макар че едно зареждане в бокса решава състезание. Защо на Льоман не карат дизелите с газови уредби ще постигат невероятна икономия и ниски вредни емисии вместо да бучат ДПФ-и и всекви пречистватели?
Дизеловия двигател е бил измислен да работи с фъстъчено масло .Дизела с "новите им технологии" може да съперничи на един модерен турбо-бензин единствено по показател икономичност-разход,но и тук разликите стават все по-малко,ако пък се сложи и на бензинката и дизела просто отива да яде рапично олио .И единствения факт,че дизелите къртят на Льо ман е че ги бутат яко позволявайки им цели 2 турбокомпресора на 6000 кубика двигател.Все пак малко известен факт е че Порше е АТМОСФЕРЕН 3,8 литров мотор даваше времена за обиколка много близки до печката на Алди.И съм сигурен че ако регламента на състезанието позволяваше всички печки,състезаващи се на Льо ман щяха да впръскват газ в добавка към нафтата.Все пак едни мин. 20% увеличение на мощността не са за пренебрегване
Дизеловия двигател е бил измислен да работи с фъстъчено масло .Дизела с "новите им технологии" може да съперничи на един модерен турбо-бензин единствено по показател икономичност-разход,но и тук разликите стават все по-малко,ако пък се сложи и на бензинката и дизела просто отива да яде рапично олио .И единствения факт,че дизелите къртят на Льо ман е че ги бутат яко позволявайки им цели 2 турбокомпресора на 6000 кубика двигател.Все пак малко известен факт е че Порше е АТМОСФЕРЕН 3,8 литров мотор даваше времена за обиколка много близки до печката на Алди.И съм сигурен че ако регламента на състезанието позволяваше всички печки,състезаващи се на Льо ман щяха да впръскват газ в добавка към нафтата.Все пак едни мин. 20% увеличение на мощността не са за пренебрегване
Не мога да ти разбера поста кво цели но все пак - тезата ти за бензините и дизелите аз също я поддържам, ако попрочетеш моите мнения ще разбереш Но все пак да не забравяме че последните 12 години дизела навакса много от това което беше
Пичове от Виале Холандия дават инфо че този сервиз е техен дилър за България и да се обърнем към него за ГИ.Някой познат ли му е (тел ако има )-
MITAKA SERVICE ЕOOD
UL. SUHODOLSKA 2 BL.113
SOFIA 1373
BULGARIA
Веселите напушени Холандци са измислили как да го направят. Мисля, че се досещам как са стигнали до верният отговор. Интересно какъв им е дилъра в България и какво точно предлага.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Алфи не сменям само си вземам още Тия JTS-и са егати набутката, лапат много, горят 98 и газ не можеш да им сложиш, а някой има ли 3,2 240коня на газ и колко ще струва една такава уредба?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment